Hamnkommittén informerar

inlagd i: Nyheter, Städdag 2

Båtklubben har nu byggt ut antalet uppställningsplatser i hamnen så långt det går.
Alla platser har el inom 25 meter, och vi har försökt se till att det är någorlunda ljust, för att förhindra ljusskygg verksamhet.

Vi har också försökt skapa fler parkeringsplatser i hamnen och skapa en mer ”parkliknande” miljö.

Nu måste vi som är bryggplatsinnehavare och innehavare av vinteruppställningsplatser också bidraga till att hålla snyggt och städat på bryggorna och på våra uppställningsplatser.

Vi tänker starta detta arbete med att på Städdagen den 23 september röja bort allt löst ”skräp” som finns på bryggorna och vid vinteruppställningsplatserna.

Utdrag ur ordningsreglerna:
Hyrestagaren är skyldig att inom två veckor efter sjösättning städa uppställningsplatsen.
Hyrestagaren svarar för röjning och renhållning av uppställningsplatsen

Det ni vill ha kvar på uppställningsplatsen måste ni samla ihop på sånt sätt att vi förstår att det skall vara kvar, ex lägg det på vagnen.
Beträffande bryggorna gäller samma sak, eventuella trappor och pallar skall vara ordentligt fastsatta i bryggan.

Med andra ord, allt löst åker i containrarna!

Hamnkommittén

2 Responses

 1. Tommy Eriksson
  | Svara

  Hej
  Har fixat i ordning två platser och när jag äntligen har fått bort allt gräs och fyllt på med grus så båten har stått bra då har ni lyft bort kärran och ställt den på en ny plats. Första gången detta hände trodde jag att någon hade stulit trailern. Som tur var hittade jag den ståendes på en plats med massor av buskar och gräs. Är inte glad över att behöva börja om på nytt och fixa till den nya platsen en tredje gång. Vad händer när denna platsen är iordning gjord ? Flyttar ni mig ytterligare en gång då ? Jag ska försöka få ordning på platsen igen men det är kämpigt när jag inte har några grejor att röja bort allt gräs, buskar med. Med vänliga hälsningar Tommy

  • admin
   | Svara

   Kontakta hamnkommittén för information om detta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 7 =